ledigt tills torsdag.

Tänkte prova att faktiskt blogga från min fantastiska iphone. Japp i still love it, men erkänner att jag inte fattar allt fortfarande. Haha teknik är inte min starka sida. Men det är där Jimmy och min fina lillebror kommer in i bilden, dom hjälper alltid mig och jag är evigt tacksam. Och jag hade nog knappt haft kvar min dator utan dom.
Jag är ju nu ledig tills torsdag så jag vet inte vad jag ska hitta på mer än att försöka att inte vara nervös över båtresan till kiel. Måste skriva en packningslista också. Vet att jag ska ta med mig mina nya jeans och ett par av mina nya skor. Men det kommer man inte långt på.
Annars går nog veckan i samma tecken som dagen gjort, ingenting mer än att vila upp sig och glo på the big bang theory. Jag har ju sett ikapp både two and a half men och how i met your mother så jag fick börja med något nytt helt enkelt. Och jag gillar det faktiskt! Har sett nästan 10 avsnitt bara idag. Haha no life! Men känner mig lite sliten i kroppen så då kanske det är okej.
Känns faktiskt väldigt bra att bara chilla lite. Så resten av dagen ska jag umgås med deborah typ så får vi se vad vi ska göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback