kan ju jobba när jag ändå är ledig.

Haha jag trodde ändå den här veckan skulle bli "lugn" på så sätt att jag inte jobbade massor och hann med en del. Ja det stämmer faktiskt, jag har inte jobbat MASSOR och jag kommer hinna en heeel del. Men ändå känns det inte som tiden räcker till, hur är det möjligt?
Igår skulle jag ju varit ledig men blev inringd, vilket jag meeer än gärna tar emot. Och det var ändå en bra dag på jobbet, ett par timmar som vaktmästare och sedan färdigt. Kollade showen när jag ändå var där, har ju inte hunnit se något i helhet. Haha, inga konstigheter. Idag visste jag att jag skulle jobba. Börjar med ett möte på folketeatret, efter det direkt upp till tatueraren där annsi befann sig, jag hade lovat att dyka in där till jag började på jobbet.
Mötet innebar att jag imorgon, när jag ändå är ledig, så ska jag jobba där. Vilket jag inte heller ser som något störande, snarare tvärtom! I like it! Hellre jobbar jag än att gå runt och vara ledig. Så jag tog emot det passet med öppna armar. Det är ju inget monsterpass som på wallmans, men några timmar och pengar in. Tack och bock!
Det innebär att jag kan genomföra min lilla idé. För innan jobbet imorgon, då på FT, så kommer jag träffa tatueraren enbart för egen vinning faktiskt!! och packa... Japp båtturen närmar sig med stormsteg nu folkens! Och jag är nervös, no shit!
Fördelen imorgon är att jag kommer ha ett par timmar på kvällen faktiskt ledigt och kan prioritera att gå och lägga mig. Önskar mig själv ett fantastiskt lycka till, eftersom jag inte lyckats ALLS med den biten den här veckan! För på lördag är det jobb igen och massa gäster. Säger bara att nu är det EN enda grej som behöver gå min väg så är jag nöjd. Please do.
Btw, värt att notera vi har -1 grad här nu och jag har invigt mössa påväg hem från jobbet, vinterjackan har varit på i snart 2 veckor. Shit shit shit.

Dagens musik; Movits - Fel del av gården



sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback