toppen, botten, botten, toppen.

Okej den här tisdagen gick faktiskt ganska fort ändå. Träffade Toy för att leta sportklocka till henne. Gick fan inte alls. Så vi sket i det och tog en kaffe istället. Knatade runt bland vm-vimlet som var nere på stan med storbildsskärm, diverse tält mm. As nice! Gissa vart jag ska ta min älskade bruur nånstans på fredag!? DIT! Typ som en mysigare julmarknad, med en helt annan stämning. Perfekt med andra ord.
Skippdade handbollsträningen idag, kände mig fan inte ok. Tror det varit alldeles för mycket av olika slag på senaste tiden att kroppen nu sagt ifrån. För så fort jag ätit min middag mådde jag så pass dåligt att jag var nära att kolla en grej på toaletten. SÅ det var bara att ta av sig alla kläderna igen och tänka om, en kväll hemma.
Har slagit ihjäl ett par timmar genom att tvätta, duscha och skypa som fan med mammilu & pappilu. Hjärta skype alltså! Helt fantastisk uppfinning. Och ännu bättre, det är gratis.
Kan meddela att jag är mer än klar för att min bror ska komma hit och hälsa på. Städat och klart och planerna för dagarna är klara. I stort sett, man ska inte planera för mycket för då blir det ändå bara kaos.
Skypade med Emma också som är i Kanada. Hon verkade ha mer än bra och det visade sig att hon kommer på tisdagmorgon, trots att hon börjar resan hem på söndagnatt. Så går det när man åker långt bort. Muhaha.
En gammal kompis hörde också av sig och ska på en intervju här i oslo nu på tisdag. Så jag får sällskap av henne från mån-tis. Ska bli kul då det var ca 100 år sedan vi sågs!
What´s up med oslo? Ja ja jag vet, jag flyttade ju hit av samma anledning.
Imorgon ska min fantastiska vän Vegard klippa mig sedan möter jag upp min lillebrur. Bra onsdag, som fan.

Dagens musik; Håkan Hellström - Hurricane Gilbert



du kan inte se, när löven faller ner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback