vi säger inte hejdå, vi säger; vi ses.

Blir en kortis, har liksom ingen ork eller lust för bloggning. Nu är man helt tom. Mer än tom. Allt är liksom så overkligt. Och framför allt, över.
Igår var sista showen med perfect 10 och det innebar kramar deluxe, lång kvarsittning som avslutning och givetvis tårar från några. Helt förståeligt. Vi blev kvar tills klockan var strax innan 6 på morgonen innan vi bestämde oss för refrängen. Det var nog då, alla var slitna, trötta och kände att det blivit to much med allt hejdåande.
Hem sov ett par timmar innan man var på jobb igen. Alexandra kom förbi och fixade det sista innan vi sa hejdå. Shit märklig känsla! Och fy så jag kommer sakna den kvinnan här. Kommer absolut hälsa på henne nere i göteborg.
Allt var så konstigt hela dagen, vi städade rent i sista baren innan vi stämplade ut. Och Toy för sista gången.



Hem till mig för att lämna Toys väskor innan vi gjorde oss klara för en avslutningsmiddag på tapas restaurangen delicatessen. Vi träffade även Johannes påvägen hem så han bestämde sig för att haka på. Väldigt kul tycker jag! Och mysigt att sitta där. Så vi beställde in 2 omgångar mat, delade en flaska vit vin och kaffe. Med härliga Jennie som servitris. En perfekt kväll helt enkelt som blev lite trist i det sista. Att Toy tog bussen tillbaka till Malmö. Ingen hit alls. Så jag följde henne dit innan jag gick hemåt. Tungt som fan faktiskt.
Men vi ses i sthlm sen så det var för väl ändå.
Som jag skrev tidigare, nu är det bara tomhet och en konstig känsla i kroppen. Man kan inte ta på det riktigt. Allt är lite overkligt än så länge. Många lämnar och några stannar. Så är det tyvärr. Men att det måste behöva vara några man kommit närmast är trist.
Imorgon är det jobb igen, förhoppningsvis avsluta allt annars får vi köra vidare på tisdag. Hoppas även jag orkar upp med tjejerna imorgon för träning. Annars, inget mer spännande. Snart sthlm.

Dagens musik; Fronda - Gå härifrån



och mina tankar, gått i cirklar, finns ingen tid att tänka...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jäklar vad du är ute och flänger och jobbar! Det är så roligt att kunna följa dig här i bloggen,jag tycker verkligen du gör rätt som passar på nu medan du är ung ;)

Kram på dig tjejen!

//Jenny

Postat av: angelique

Japp ingen vila på mig direkt! :) kul att du tycker det, svårt att försöka spegla min vardag i bloggen för tillfället då jag mest reser :P

kram kram!!

2011-06-21 @ 12:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback