sveriges nationaldag, tydligen.

Det blev en lugn arbetskväll i lördags. DOCK sprang jag mellan kl 13-18 ca i alla jäkla trappor och har aldrig svettats så mycket nångång på jobbet. Kan även säga att det känns i benen nu efter det arbetspasset. Efter jobbet hade jag lovat Samuel att ta några öl med honom och alla andra, sagt och gjort. Det som jag inte räknat med var självklart att det skulle bli efterfest. Till klockan halv 8... Det bästa med denna efterfest var att man inte drack så mycket så att man faktiskt mådde bra dagen efter. Jag och Vegard kom på den briljanta idéen att vi ville upp tidigt för att dra och sola. Klockan 11 satte vi klockan men det var bara jag som gick upp. Plus att vädret slog om till molnigt så det gjorde inte så mycket. Satt och drack lite kaffe med Alexandra innan jag valde att gå hemåt och städa lägenheten. Låg och glodde lite innan jag gjorde mig i ordning för jobb-Emmas inflyttningsfest. Blev även där en väldigt lugn kväll. Alltid trevligt att sitta och prata en massa med härliga vänner.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kollat bigbrother och ABSOLUT inte gått in på facebook för att inte se vem som vann. Haha. Stört jag vet men det blir lite roligare då!
Så snart ska jag gå med Mari och Barry till Delicatessen. Tydligen bästa tapas restaurangen och jag har aldrig varit där. Nu var det ett måste enligt dom.
Annars har jag inte mycket planer, försöka sova tidigt och imorgon ska jag träna!!! Äntligen har gymkortet kommit så nu ska jag börja. Som jag längtat.
Något som är suuuper märkligt är att jag inte har någon aning om vart min kamera är!? Efter 4år och aldrig tappat bort den så hittar jag den inte.. Så typiskt bara för att jag ska till Istanbul om ett par dagar.

Dagens musik; Lady Gaga - the edge of glory



det är ett uttryck för känslor, och det är förbjudet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback