när solen skiner stannar tekniken.

Nej ingen bloggning alls efter midsommar, förklarliga själ? EEEH JA! Solen skiner som aldrig förr och jag steker! Där är förklaringen till varför bloggningen avstannat drastiskt. Igår var jag och mös järnet hos min familj nr 2 här, Micke & Pia. Vi skulle fira Pia och Åsa som fyllt år i mitten på juni. Alltid hur trevligt som helst och det bjöds på fantastisk mat och jag misstänker att jag fortfarande är mätt från igår.. Pias tzatziki och kladdkaka och Micke grillade på allt från lamm till fläskfilé. Det gick ingen nöd på oss nej. Omöjligt att slå det på ett tag.
Jimmy och jag skulle hämta Tvärn hemma hos Henke (Sailor) men vi blev kvar och skruvade ikea möbler. Vilket inte bekommer mig alls det var ganska kul. Fast jag har inte det minsta tålamod att hålla på med sånt där.
Imorse gick jag upp med tuppen, enligt mig. Skulle möta Sarah vid gymmet kl 9. Stråååålande sol och asvarmt redan då, det kallar jag sommar. Vi körde på, jag i min takt då man onekligen är något svagare nu än förr i tiden. Jag får faktiskt säga så numera. Sedan har jag faktiskt bara solat solat och solat. Fantastiskt! Det har varit kanon väder även idag så jag kommer nog ikapp Vegard och hans spanien bränna snart.
Han ringde mig tidigare idag också, tält är fixat och vi taggar järnet inför kirkenes/lakselv! Det kommer bli galet kul! Första natten blir hos hans syster innan avfärden blir lakselv. Tror vi skulle över till finland första dagen jag är där för att köpa det sista inför festivalen. Var härligt att höra lite finnmarks-norska igen, och jag kommer få det tusen gånger om däruppe såklart. Har ju inte pratat med Vegard på nästan 1 och ½ vecka nu. Så peppen är på topp!
Efter allsång på skansen ska jag och Sarah ut och vandra i förhoppningsvis lite svalare luft än nu.
Det blev även klart idag att det blir operation för min fars del då magnetröntgen visade att det inte alls stod rätt till i hans 6-7 kota i nacken. Men så länge han slipper ha ont blir allt mer än bra! Så en akuttid till operation är skickad.

Dagens musik; Bruno Mars - Talking to the moon



och jag ska skriva en sommarvisa, med sol och blomdoft i melodin...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback