jobb och resor, mitt liv.

Som jag tidigare nämnde är jag nu tillbaka till oslo och min vardag här. Men inte för en lång period denna gång. Har nämligen bokat flygbiljetten till sthlm redan. Såg att priset gått upp sedan inatt då jag kollade så det var bara att boka på så att platserna inte tar slut. Skulle bli så dålig stämning då. Midsommar firas alltså hemma även iår, fast man kanske inte kunde tro det. Förra året på midsommar hade ju jag och Emma våran fest, som för övrigt blev väldigt lyckad trots vissa händelser på slutet. Absolut en utav dom bättre åren som vi firat måste jag erkänna. Tror nog fortfarande 2008 eller när det var, står högst på listan. Blir då hemma tills jag åker till Kirkenes och Lakselv för midnattsrocken tillsammans med Vegard. Fast han är ju redan på plats i kirkenes när jag anländer. Efter DET har jag alltså inte bokat några fler biljetter. Tänkte vänta och se hur det ser ut med allt. Håller tummarna för att få jobba lite extra under sommaren i sthlm men även det är ännu oklart. Så ca 2 veckor blir jag hemma till en början. Ska bli kul!
Ikväll är det jobb och inte så lite heller vi har närmare 400 pers så det kommer bli maaaassa att göra, hoppas jag. Ibland så kan 150 pers kännas som fler än 400, but you never know.
Hade ju hoppats på att orka mig iväg till gymmet innan jobb idag, men jag tillät mig själv att ta en välförtjänt sovmorgon. Tackar mig själv för det faktiskt. Hoppas istället jag och Deborah hinner iväg till gymmet nu till helgen innan jag börjar jobba.
Nä nu ska jag fixa det sista innan jag ska traska iväg. Känns för första gången på mycket länge som att jag faktiskt är utvilad. Jag har bara mig själv att både skylla och tacka för det. Men vad gör man inte för lite spänning i livet. Trots att det tär på en.

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer



kanske rulla ut på vägen, utan planer inför framtiden...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback