midsommarfirande i tumba.

Nu har midsommar firats och det innehöll allt som midsommar ska innehålla; uppladdning med håkan hellström, alltför mycket alkohol, fantastiskt sällskap, mygg och trasigt partytält. Say no more? Jag var otaggad in i det sista men en fernet och lite cava i sig med det där sällskapet så fick man helt enkelt inte vara otaggad. Helst av allt ville jag ju ligga hemma på soffan och bara skita i midsommar. Men den gubben gick inte.
Var hemma först och packade upp, sällskapade, solade och åt midsommarmat innan jag for till Jimmy C för firandet. Där hade dom hållit på under hela dagen och jag låg minst sagt i lä. Var så himla glad över att få träffa alla. Och på samma gång, det var perfekt. Så min midsommar blev så bra den kunde bli. Bara sällskapet hade räckt för mig.
Trodde också att jag skulle bli mega bakis idag, vilket jag inte var. Mådde oförskämt bra när jag vaknade. Märkligt egentligen med tanke på fyllan igår. Shit. Nu fasar jag ännu mer för midnattsrocken. Haha.
Sov kvar hos Jimmy då jag inte orkade ta mig hem som alla andra vettiga själar. Dock är det inget ovanligt för min del. Snarare mer vanligt att jag inte kommer hem efter en fest.
Så vi engagerade oss så pass att vi faktiskt tog oss till tumba c för mat på sibylla. Efter det bestämde sig Daniel och Tvärn för att fortsätta festen. Själv tyckte jag det verkade lite väl överreklamerat att köra på även idag när man mådde så bra. Så jag hängde mest bara med grabbarna innan jag valde att åka hem och käka lite och chilla. Sedan plockades jag upp av Kaisa och hängde en stund med henne.
Nu är jag hemma och bara gör nada och tänker snart gå och lägga mig. Helt perfekt och jag är glad att midsommar bara är en gång om året. Hade nog inte klarat en till nu när den här gick så pass bra. Eller något.
Tack alla mina vänner, ni är bäst det vet ni.

Dagens musik; Don Omar - Danza kuduro



för ingen tror att dom är nåt där jag kommer ifrån...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback