matkoma deluxe.

Det känns riktigt skit att jag inte hittat min kamera. Jag måste ha tappat den eller glömt den på ett idiotiskt ställe så att den absolut nu inte kommer åter. FAN! Trodde jag fick en uppenbarelse om vart den kunde vara, men den låg inte där såklart. Och jag har kollat ÖVERALLT. Kan jag tycka iallafall. Så typiskt mig att börja bli slarvig så fort det kommer för mycket i huvudet. Kul nu också med tanke på att så mycket händer. Istanbul och hela sommaren. FAAAAN! Och vem skiter pengar så att man skulle kunna unna sig en ny? Inte jag iallafall. Får en klump i magen av att jag blivit så slarvig. Inte okej. Framför allt inte nu.
Jaja nog om negativiteten hur surt det än känns. Jobb imorgon och sedan på torsdagmorgon flyger jag till stockholm med första flyget. Möte i stan och sedan hem för att ladda inför Istanbul. Som jag drar till tidigt fredagmorgon. Ser fram emot det extremt mycket. Men är också helt äckligt nervös.
Så nu startar resorna. Fram och tillbaka.. Men det blir kul då.
Gårdagen på delicatessen var fantastisk! Barry, Mari jag och en till som heter Ave var där. Och det var inte bara premiär för mig utan även för Ave. Så det var perfekt. Avslutade kvällen hos Ave med film allihopa. Super mysigt så bättre kunde det nog inte bli.



Vi såg filmen "unknown" och jag fick syn på "Vegard" i den här scenen från filmen. Hahaha inte visste jag att han var skådis! (Servitören högst upp till höger)

Idag har jag packat lite grann inför resan och sedan mött upp Alexandra som ville fira att hennes lön kommit. Så vi satte oss på fridays och käkade maaaaaassa! Tackar Merete för den goda servicen. Sedan en promenad på stan innan vi gick hemåt. Så nu har jag bara läst på lite inför congressen och ska packa klart och ha ågren över min förlorade kamera.

Dagens musik; Beyonce - Best thing i never had



känner mig som en främling, ingen ser...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback