måndag.

Igår orkade jag inte blogga, var för mycket handboll på tv och massa sällskap här hemma. Fullt hus minst sagt. Det var jag, Emma, Madde, Toy, Henke, Tove, Lilja och Chiri. Så japp fullt ös hela söndagen. Men så fort handbollen var klar så var jag ensam hemma. Vilket var ganska skönt faktiskt, jag var väldigt trött efter utgången i lördags. Jobbade först med inventeringen och kom hem sedan till en förfest som nådde sin topp. Halv kul att komma hem nykter till en förfest där det är massa fulla människor och man känner ca 2-3 st. Men det gick kanon bra och vi hade jätte kul ute på krogen.
Man kan säga att igår var det tvns dag. Synd på handbollen där att båda lagen man höll på förlorade. Danmark tycker jag dock gjorde en fantastisk insats! Helt sjukt duktiga var dom! Stor eloge och dom skulle absolut vara i final mot Frankrike. Sverige såg trötta ut och orkade inte stå emot Spanien. Men tycker att dom förlorade på sin sista utvisning, då tror jag faktiskt att dom hade vunnit. Sverige är att räkna med i framtiden. Lyckat vm för svenskarna! Jag tror på dom helt klart om det får fortsätta såhär.
Så idag har jag varit på stan med Madde och Toy och strosat runt bara. Nu har Jennie kommit hem från sin resa och kommer att bo här ett tag. Så nu har vi verkligen mycket att höra om från den resan. Fast jag hinner typ inte höra om allt för jag ska iväg på middag hos Madde och Toy, ska bjudas på taco. Typ svingott.
Annars i veckan är det bara jobb. Imorgon är det russefest, vilket betyder studentfest. Det kan vara lite hur som helst. Men skönt att få jobba den del den här veckan iallafall. Dock ingen handbollsträning hinns med tackvare jobbet. Hellre jobb än träning, just nu.

Dagens musik; Håkan Hellström - Du är snart där



några kvar att lita på, och några kvar att tycka om...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback