bom, där rök planerna för ikväll.

Mina middagsplaner sprack så fort jag vaknade imorse. Kände på mig i och för sig redan inatt när jag gick och la mig att det kändes sådär, men det går över tänkte jag. IKKE! Det blev värre. Vaknade och min hals var lika tjock som en välgjord bearnaisesås. Och inte nog med det, kroppen ömmade precis överallt. Yes febern var kommen! Tack för det. Jag som såg fram emot en kul fredagskväll trots att jag skulle missa handbollen.
Istället får jag ligga hemma alldeles själv och kan kolla på hur mycket tv jag vill i soffan. Yeeey vilken lyckans ost jag är! Nej tack. Jag är blev rastlös efter 2 timmar på soffan. Så vet man att det inte är kväll än och jag inte kommer kunna gå och lägga mig än iallafall. Blä.
Fast jag kan ju ha världens bästa sambo, Emma kom hem tidigare från jobbet och köpte då med sig cola och choklad till mig som jag gillar! Då blev jag faktiskt lite uppåt! Hoppas jag kan få i mig något av det bara. Hittills har jag fått i mig lite yoghurt, lite te och vatten. Ändå stiger febern. Skit grejer. Jag SKA jobba imorgon.
På tal om jobb. Jag har so far so good ett "inringningsjobb" med barnehage. Eller olika barnehage via jobzone som jag jobbat för tidigare i somras. Det ska jag ha så länge tills jag får napp på ett mer säkert jobb. Bättre än inget ju! Så det löser sig nog det här ändå.
Fast idag känns det rätt hopplöst.

Dagens musik; Håkan Hellström - Gårdakvarnar och skit



släng ner nyckeln min fina, och få av mig den här jävla gatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback