bättre fredag än torsdag iallafall.

Antingen sover man bort hela dagen för att man inte har nånting att gå upp till, eller så sover man inte alls tydligen. Igår hade jag en sådan dag att jag inte tog mig upp i sängen. Men jag insåg ju också att jag inte har någonting alls att behöva gå upp till. Så det gjorde ju ingenting, egentligen. Fast det känns ju sådär.
Och inatt valde jag att gå och lägga mig tidigt för att försöka "lura kroppen" att jag var trött för att jag tänkte stå upp tidigt idag för att åka till skattekontoret och bråka. Allting gick jätte bra tills jag vaknade vid kl 05.30 och absolut inte kunde somna om! Så jävla typiskt! Och så kände jag ju efter en timme att om jag somnar om tar jag mig absolut inte upp vid utsatt tid vilket betyder svin mycket folk på skatteetaten. Skit = skit.
Så när jag legat och vridit på mig i ca 1h 30min gick jag upp. Så onödigt att överhuvudtaget kämpa. Gjorde mig i ordning och allting för att sedan kunna hänga på låset kl 9. Perfekt. Och för att sedan ha hela dagen till att göra, absolut ingenting. Suck.
Men det verkade lösa sig ganska bra tydligen. För när jag började skriva det här inlägget ringer jobzone och frågar om jag kan jobba på barnehage idag. Givetvis! Jag MÅSTE till skatteetaten först vilket också gick kanon. Så idag ska jag alltså jobba med barn igen. Fram tills kl 16 ca. Känns ganska spännande faktiskt. OCH något att göra idag! I love it!! Hejdå tristess och hej stress. Haha närå men kul ska det bli.
Gissa om jag kommer vara trött ikväll, eeh ja. Jobb på wallmans imorgon dock. Och kanske besök hemifrån idag och under helgen, men vi får se hur Emma mår. Jag har ju lyckats smitta henne nu.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



vi två är saknade till havs, vi tar oss upp en vacker dag...

Kommentarer
Postat av: stina

Klart vi kan göra vännen!

2011-01-21 @ 22:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback