sol sol strålande sol.

Haha vaddå tjejiga filmer och kos, vem försökte jag lura? Jennie ringde vid kl 19 från jobbet och undrade om vi inte kunde mysa med någon öl istället, ingen kalas fest eller så. Det värsta var att tanken hade slagit mig med. Sagt och gjort.
När hon kom hem från jobbet gjorde hon sig i ordning och vi gick till wallmans. Där slöts vi samman med resten av gänget. Lika mysigt som alltid och ingen kanonfylla på någon eftersom jobbet väntar idag. En perfekt fredag faktiskt.
Så idag är det jobb och sushilunch med Toy som står på schemat. Det var bra jävla länge sedan nu så det är dags! Plus att sushi kan man inte äta för mycket av. Sååå fruktansvärt gott. Hungrig som ett djur är jag också så det passar väl bra.
Hoppas på en svinbra kväll med trevliga gäster och bra dricks. Ryggen känns ändå helt ok så jag kan i vartfall bära lite men ska absolut vara försiktig. Tar med mig voltaren eller som det heter här, voltarol. Löjligt att dom ska ändra namnen på dom också. Men men.
Imorgon har jag ingenting planerat vad jag vet men det kommer nog säkert. Annars kan man faktiskt bara vara hemma det har jag inte dött av förut. Men det är bara så långtråkigt i längden.

Dagens musik; Veronica Maggio - Jag kommer



allt vi uppfann, dom gör allt det där igen...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Hej. Hoppas att det gick bra att jobba och att din Söndag blir fin. Ska nog o kolla match idag tror dom lirar hemma kl 2. Puss o kram. P.

2011-02-13 @ 13:15:49
Postat av: angelique

det gick bra att jobba och jag har haft en kanon söndag hos samuel och vegard i vanlig ordning :P så nu står kladdkakan i ugnen och solsidan kan börja ;) Puss å kram

2011-02-13 @ 18:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback