lite utöver det vanliga.

Kunde inte blogga igår då jag kom hem för att siten var nerstängd pga nå servicearbete. Jag jobbade iallafall först ett par timmar eftersom vi har ett mega stort arrangemang idag i salongen med världens näst största fiskleverantör. Som jag tidigare skrivit. Så igår fick vi helt enkelt ställa i ordning allt och förbereda inför idag.
Efter det gick jag hem och fräschade till mig för en filmkväll hos Samuel & Vegard. Vegard ringde när jag var på jobbet och frågade om jag hade lust att komma över, självklart! Tror han hade i baktanke också att dom skulle få sitt inköpta snus från sverige dock. Haha.
Så det var jag, Vegard, Samuel, Alexandra, Emma (jobb) och en tjej till som heter Malin. Riktigt mysigt och så hade Vegard gjort i ordning våfflor med massa gott. Kan ju inte bli bättre.
En hel härlig kväll faktiskt, skönt att bara sitta och umgås.
Men idag is the big day. Ser fram emot att jobba idag måste jag erkänna. Kul när det händer lite annat. Inte för att vara sån men hoppas att inte jobzone ringer imorgon, risken finns att jag är ganska trött. Barn i all ära men ibland finns inte riktigt orken för en hel hög.
Nu måste jag göra mig i ordning för jobb.

Dagens musik; Kings of leon - Mi amigo



nej ingenting varar för evigt, river en vacker dröm...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Jag har inte fått några bra tips ännu, har du??? Det är ju en typ matmässa i Lilleström i Oslo nu med en del Arvid folk monter D04-06, inget som ni från Wallmans går på? Puss o kram. P

2011-02-09 @ 14:55:45
Postat av: angelique

jag har faktiskt inte haft tid att fråga dom på jobbet nu när vi haft så mycket.. lite synd! ja jag vet, därför som vi hade världslanseringen catch från leröy hos oss igår :) tyvärr inget vi går på.. annars hade jag varit där direkt!! :D Puss och kramis

2011-02-09 @ 15:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback