håkan fredag & jobb lördag.

Idag är det lite bättre med huvudvärken, vilken jävla tur för mig. Men jag kanske inte ska ropa hej än.. Sov inte alls bra inatt så det kanske är det man ska göra för att slippa huvudvärken. Ändå var jag tröttare än tröttast när jag var tvungen att gå upp. Så typiskt.
Igårkväll gjorde jag inte alls många knop. Hade handlat cola och godis och satt mest framför tvn, kollade en del grejer som håkan h varit med i på tv. Mest nöjd var jag med Filip & Fredriks årskrönika. Håkan var med väldigt mycket och Hoffmaestro var även med och uppträdde och inte med vilken låt som helst utan först håkans "vid protesfabrikens stängsel". Som blev årets låt och avslutade sedan med "highwayman" Kan inte bli bättre.
Sedan ringde mammilu också. Pappilus plan från egypten var försenat ganska mycket men som tur var kom dom hem safe, dubbelkollade på arlandas hemsida när dom skulle landa. Skönt att ha honom på rätt sida om världen nu. Man har ju haft en liten klump i magen trots allt.
Jag och mammilu pratade som vanligt om allt och inget. Och hon trodde min huvudvärk berodde på ryggen. Kan vara, känns som det är sista gissningen annars har jag ingen jävla aning.
Så idag är det bara jobb som gäller och möte inför tisdag. Själv räknar jag mest bara ner till 5 mars då jag ska få se håkan h här i oslo!! Så jag har nog mest håkan i huvudet. Ska nog gå bra ändå.

Dagens musik; Hoffmaestro - Vid protesfabrikens stängsel



la du din hand på min axel, och sa att livet var något enkelt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback