dag 4.

Det blev ett par timmar på jobbet igår ändå. Vi hade ganska mycket att stå i. Inte för att jag kände att jag gjorde speciellt mycket nytta till skillnad från vissa andra som bar ca ett flyttlass och jag roddade i baren. Då känner man sig inte speciellt flink. Men det måste ju också göras.
Huvudvärken vill nog inte släppa alls, den finns där i hela tiden. Igår sista timmen på jobbet kände jag att det var riktigt jobbigt med huvudvärken. Men en pizza och fantastiskt sällskap av Toy & Madde kändes det lite bättre. Gick ändå hem skaplig tid för att känna att jag försökt bli av med den för sista gången. Sov som en stock inatt och ändå vaknar jag med huvudvärk. Förstår inte!! Jag har provat allt känns det som, sovit, druckit tonvis med vatten, tagit huvudvärkstabletter, struntat i huvudvärkstabletter en dag, ätit, haft glasögonen på mig en hel dag, skippat glasögonen. Ja vad fan mer kan man göra!? Fredag får jag väl helt enkelt ligga i soffan och göra nada. För då jävlar har jag gjort allt. Svårt att ligga i soffan när man jobbar. Och jobba måste jag göra.
TIPS VÄLKOMNAS!
Mer intressant en så är inte min vardag just nu. Måste ju tillägga dock att igår blev det vårsneakers på. Självklart så börjar det snöa ett par timmar så det blir sådär härligt slaskigt. Så typiskt så idag vågar jag inte för då snöar det väl ännu mer. Men nu ser det ut att vara ett strålande väder ute dock. Man ska aldrig låta sig luras.

Bara för att jag haft huvudvärk så länge nu så bjuder jag på en bild på min fantastiska lillebruur. Massa kärlek till den grabben.

Dagens musik; Håkan Hellström - Klubbland



jag vill känna pulsen från stan igen, jag var nere på gatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback