mitt alldeles egna ekorrhjul.

Ja då var den här ofantligt långa veckan över. Äntligen. Det har varit riktigt tufft. Och fler ska det bli! Eller iallafall 2 veckor till. Sedan lugnar det nog sig lite. Men jag ska inte ropa hej än. Trots dom här tuffa dagarna/veckorna så kommer det ju synas på kontot sen. GILLAS.
Igår var en ruggigt tuff dag, som jag inte förväntat mig. Kanske man ska förvänta sig det värsta alla dagar så blir det lättare sen? Jag vet inte. Jag var nog kanske bara trött på allt. Men igår var jag på fruktansvärt bra humör när jag kom till jobbet. Lite som kompensation till dagen innan då jag var på mitt uslaste humör. Usch.
Dock när jag skulle börja städa misären så ville jag bara grina. Det var hemskt och jag var trött. Ingen bra kombo. Men ändå gick jag hem med ett leende på läpparna. Hur det nu är möjligt.
Och framför allt med tanke på att jag 5 timmar senare skulle upp för nästa jobb... Men klockan 09.30 är det jag som kliver ur sängen. Faktiskt ovanligt pigg. Och det var nog en engångsförteelse så jag borde nog inte vara alltför glad över hur enkelt det var.
Idag har varit en bra dag. Gick bra på jobbet inga konstigheter trots att det var lite rörigt med att sälja både korv m bröd, godis och div. läsk. Ni vet som på den gamla goda tiden när man var tvungen att stå i cafeterian på idrottshuset? Lite den känslan fick jag idag. Fast med ca 700 pers till. Knåpade ihop mina 8 timmar och såg att Vegard hade ringt mig. Så jag ringde upp honom strax innan jag slutade. Och fick glädjade besked om att jag skulle hinna se handbolls matchen mellan norge-kina OCH dessutom bli bjuden på tacos, glögg och pepparkakor!! Herregud för en fantastisk söndag trots jobb. Perfekt avslutning med färdig lagad tacos, handbollsmatch på tv, avslutar med norsk glögg (alkoholfritt kanske jag ska tillägga! då det faktiskt var jag och vegard..) och pepparkakor. Vi började även se en hur mysig gammal julkalender som gått i norge tidigare, jul på månetoppen. Handlar om tomtar, några bor med människor och hjälper dom och några bor på fjället. Den hänger ihop med jul i blåfjäll också. Så det passade utmärkt! Hann inte se så mycket av föreställningen idag men fick mer inblick i det iallafall.
Så vegard tänkte på mig och sa att den ska vi se på söndagar eftersom vi jobbar så mycket så kan man se några avsnitt varje söndag till jul. HUR mysigt är inte det?! Jag som alltid gillat det där med tomtar och troll sedan jag var liten. Behöver jag nämna mer än att våra vhs band med trolltider var sönderspelade..? Tror inte det.
Men eftersom jag haft en tuff vecka och imorgon börjar nästa med mera jobb så går jag och lägger mig.
Ikväll var bara så himla bra. Det känns så otroligt skönt att jag kommer bo med vegard senare. Det är bäst. Idag gjorde han hela min vecka och avslutade den perfekt. Vegard du är värd världens största hjärtelapp.
Nu hoppas jag att allt nästa vecka går bra. Bloggar när jag har tid.

Dagens musik; Band of horses - Funeral



och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback