när mörker blir ljus.

Alltså att skit dagar kan bli så bra. Eller snarare få så bra avslut. Jag fylls av sådan glädje ibland att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av allting. På jobbet gick det liksom bra trots allt samtidigt osv. Själv hade jag en grymt dålig dag, var sur och irriterad på allt. Ber om ursäkt för dom som faktiskt tog åt sig av mitt pms..! Länge sedan jag hade en sådan här dag. Känns inget vidare alls. Men vissa saker kan få sådana här dagar att vända något sjukt. Det är dom små sakerna som räknas. Framför allt dom oväntade. Har ett par exempel som GJORDE min dag/kväll/natt.
Jag står och små städar i baren så får jag plötsligt syn på Kristian som kommer med en ganska allvarlig min och pekar att jag ska komma närmare. Lite så att man tror att han ska skälla på mig eller säga något väldigt viktigt. Jag tänkte lite snabbt att; men herregud jag har väl inte gjort något!? Så kommer han fram till bardisken hänger sig över och ger mig en kram och går iväg och plockar undan från ett bord. Som om ingenting har hänt. Och herregud va överraskad jag blev, och GLAD för det var EXAKT det jag behövde då. Lite som att han kände det på sig. Ikväll har vi inte ens jobbat i närheten av varandra. Snacka om härliga människor man jobbar med! Och då ska ni veta att jag inte är den "kramiga typen" på jobbet.
Självklart slutar det inte där! Strax efter allt det där så kommer Varpu upp med en lapp med mitt namn på. Jag fattade ingenting som vanligt. Då har hon ordnat med en adventskalender till oss som jobbar och så drar man ett namn varje dag och den personen får öppna dagens lucka och lägga dit sitt namn. Så idag blev det jag. FANTASTISKT! Jag missade middagsmötet som vi hade då det drogs men det där kom så lägligt. Och jag som faktiskt varit på butiken idag och kollat efter en kalender utan resultat. Ja när det kommer till sådant är jag 7 år igen och vill ha en egen kalender att räkna ner till jul på. OKEJ!? Men uppenbarligen fick jag mitt idag. Karma alltså.
Efter jobbet valde jag att gå med Vegard upp till honom för en kopp te och bara lite snack. Eller när det är han och jag så är "lite snack" alltid längre än så. Vi kom in och prata om allt egentligen. Mest om våran lägenhet. Det kommer bli så himla bra! Jag längtar så det nästan gör ont. Mer nöjda får man leta efter tror jag.
Klockan hann bli 03.30 innan jag gick hem. Vi fastnar alltid att prata länge oavsett vad det gäller.
När jag kommer hem skriver jag på facebook om hur tillfreds jag faktiskt är just nu. Och sekunden efter jag publicerat det så kikar jag ut och DÅ är det bara helt vitt utanför fönstret.
Jag måste vara så jävla dum, men det är ju bara för bra för att vara sant. Så enkelt var det att vara bitter! Älskar människorna jag har runt mig, dom gör vardagen lite lättare att ta sig igenom.
Blödigt och naket inlägg, men ibland måste även jag få komma in på det spåret och go wild.

Dagens musik; Håkan Hellström - 2 steg från paradise



han var solen när det dagas, han var parken när det våras...

Kommentarer
Postat av: Jessica

I will :)

Postat av: Mammilu

Hade ju läst den redan! :(

2011-12-05 @ 00:22:27
Postat av: angelique

lagt upp en ny nyss ;) tryck f5 så uppdaterar den :)

2011-12-05 @ 00:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback