dåtid.

Nämnde jag kaos i förra inlägget..? Kan säga att kaos var ett väldigt milt ord. Ja jag orkar nog inte säga mer än att 2 bartenders på 550 pers är lite för lite en lördag..? But we did it! Knappast smärtfritt. Jaja. Jag jobbar och jag jobbar och.. hör och häpna, jag jobbar. Inga nyheter på tapeten utom att jag jobbade 15 timmar igår och är mörbultad idag. Det är faaaan tungt att rigga upp och ner på scenen för EN föreställning! Kan säga att träningsvärken är mer än påtaglig idag. Fast om man bortser det så måste jag tillägga att jag tycker det är fantastiskt kul!
Igår var jag alltså på folketeateret för dom som inte förstod det så långt. Christer Sjögren hade tagit med sig Pernilla Wahlgren mfl. för att riva av en julkonsert som dom glider runt med. Eftersom jag fungerar som allround på ft så var jag överallt under den här dagen som kändes till slut som två. But still, jävligt kul! Framför allt gillar jag miljö ombytet. Riktigt skönt i dessa julbordstider.. I söndags var jag mer än glad över att slippa se wallmans byggnaden! Jag hade nog kräkts om jag skulle jobba då. Fy fan va jag var trött på att se det just då. Allt som behövs är någon dags vila från att gå i just DOM trapporna sedan är man på g igen.
Idag har jag inte varit mig själv riktigt då varken huvud eller kropp gör som det ska. Misstänker att jag var en smula trött efter arbetet igår och dessutom jobbat ett par (läs flera..) dagar i sträck. KAN vara så, men det behöver inte vara så. Enbart min vilda gissning.
Så idag fick jag dispans att faktiskt få gå hem INNAN showen var slut! Det mina vänner, sker ungefär lika ofta som att grisar flyger.
Ska ta vara på det genom att först avsluta det här blogg-inlägget dricka upp mitt sova-as-gott-te, borsta tänderna och faceplanta sängen. Kan inget annat än att säga att det behövs trots att jag inte var så trött tidigare idag. Det kom ikapp mig nu.
Vill också bara tillägga att jag faktiskt är klar med allt av födelsedagspresenter & julklappar! Känner mig förbannat jävla duktig faktiskt. Gjorde klart det då jag hade min enda lediga dag den 6 dec och fick det sista idag hemskickat och köpt av en vän till mig. Nu vill jag att alla bara ska öppna sina presenter och få se vad reaktionerna blir.
Som sagt. Jobbelijobb. Det kommer att komma mer skoj inlägg efter nyår någon gång.. Det är väl cirka då jag hinner annat än att se 3 olika byggnader, hemma, wallmans & ft.
But, jag ska absolut inte säga annat än att jag trivs som fisken i vattnet trots att det sliter.
Vill inte låta bitter på något sett och absolut inte avundsjuk någonstans på min kära far som drog till egypten idag. SVIN! Tänk inte på oss andra genomskinliga gråa själar som försöker få veckan att gå. Pft! Skulle jag vara bitter på det..? Inte alls.

8 dagar kvar.

Dagens musik; Breaking Benjamin - No gamessånt där är slöseri med tid, men då slösar vi bort våra liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback