tidsbrist.

Sorry sorry sorry!! Finns inte tid till att blogga nu när december är här. Fick ett mejl idag om att jag nu var uppsatt på alla söndagar för jobb. Helt klart mitt egna fel också men det jag insåg sen var att om man bortser jul "semestern" så har jag 2 dagar ledigt i december. Hoppas nu givetvis på att det ska förbli så. Hade knappast räknat med att det skulle bli SÅ mycket. Men man ska väl inte klaga helt enkelt.
Hade jag insett lite tidigare vad december innebär så hade jag skippat sthlms turen.
Fast nu när jag inte gjorde det kan jag bara glädja mig med att jag åkte!
Vi hade det himla trevligt! MEN jag har lärt mig att en hel veckas jobb, 12 timmars pass samma dag, dricka ett par öl sova 2-3 timmar och sen försöka på't igen INTE funkar för mig. Mer sliten tjej får man leta efter! Jag börjar fan bli gammal.
Vi var iallafall på wallmans i sthlm vilket var jätte kul, trots trötta miner.. Träffade 2 st jag inte ens visste var där eller har sett på så ca 6-7 år. Iallafall en av dom. Hur kul som helst med tanke på att jag inte trodde jag skulle känna någon mer än dom jag åkte med! Jag och malene gav upp tidigt och satsade på shopping på måndagen i storsthlm. Lyckat alltihop god middag hann även träffa jimmy & tvärn vilket var kul.
Men att jobba igår när man varit vaken sedan kl 5 med ca 12 timmars sömn på 3 dygn går inte bra.
Så nu måste jag sova då jag har en tuff vecka framför mig. Lite info kom jag med ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback