julstämning och regn.

Ja sist jag skrev så var jag inte alls på topp. Kan inte påstå att jag är 110 nu heller. Kan ju vara för att jag faktiskt har jobbat idag. Ingen super tuff dag men fortfarande jobb ca 11h. Och nu närmar sig helgen och det innebär kaos. Vi är kort om folk vilket betyder mer jobb. Så kan inte medge att jag längtar. FAST det positiva är att det är "sista jobbiga helgen" för året kan man säga. Det är nice! Sorry la familia, kommer vara en väldigt trött dotter ni får hem i jul. SKOJ! Ja för något annat än sömn kommer jag nog inte kräva.
Tror min kära mor har till viss del rätt i det hon sa häromdagen. Att jag kommer ligga hemma och sova kanske någon dag sedan är jag mitt rastlösa jag igen. Tror hon känner mig lite för väl faktiskt.
Och den stackars lilla snön vi fått håller just nu på att regna iväg som om det var färdigt med vinter för iår. Trist som bara den då jag tycker det är mysigt med snö, men inte kallt.
Inatt fick jag inte en lika bra avslutning på dagen som jag fick igårnatt. Men mös till det lite själv med mitt sova-as-gott-te istället.
Igår nämligen så fick jag sluta tidigare än vanligt. Vilket betydde att jag och Vegard slutade samtidigt. Vi hade bestämt redan på eftermiddagen att vi var tvungna att se ett par avsnitt på jul på månetoppen efter jobbet. Sagt och gjort. Stress-vm vegard alltså lyckades ta på sig allt av kläder sätta sig mittemot mig när jag åt och bara ge menande blickar om att "nu får du faktiskt rappa på lite grann så vi kan gå!" Jag är som bekant inte alltid fantastiskt snabb när det kommer till den biten. Men hem kom vi så småningom och dessutom med en ben & jerrys glass rikare.
Fick bli glass, te, godis, maaassa tända ljus, tänd brasa och julkalendern. Snacka om super mys! Vi har dessutom kollat ikapp till dagens datum. Så det är bra!
Nej nu är det dags för john blund att börja jobba lite. Tid är pengar så jag går och lägger mig.

14 dagar kvar.

Dagens musik; Rolling stones - Angie



om vi nån gång , nånsin blir som dom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback