heja heja nu kör vi.

Jag är visst lite små trög med att uppdatera här har jag märkt. Kanske den stackars sommarfeelingen som sitter i än. Verkar så. Men idag är det iallafall helabonering på jobbet med 560 pers. Eftersom det är tisdag så har jag ingen aning om vi kommer få arslet fullt eller köra ut det som är förbeställt. Vilket betyder lugnt. Allt visar sig. Hoppas ju självklart på en hel del att göra!
Igår var nog alla ondas dag. För ingenting ville fungera på jobbet och det verkade som att alla fick problem med allt dom tog tag i. Vi fick strul med en kyl som inte ville vara med längre och lite andra saker. Men det mesta ska vara klart tills idag, det vi behöver iallafall. Det enda igår var att allt tog liite längre tid än vad vi tänkt oss. Så jag var lite trött i skallen när jag kom hem.
Vi får se hur kvällen slutar helt enkelt. Vi fick testa igår det som kommer serveras idag. Laxsashimi som dom ändrat lite på från förra säsongen, fortfarande en toppfavorit, sedan biffen med pepparsås och klyftpotatis även den lite ändrad. Sedan kommer vi till den klassiska panacottan! Förra säsongen blev min favorit av deras två olika varianter av denna dessert den som var toppad med körsbär. MUMS! Men nu så är den toppad med en mangosås, det mina vänner var inte fy skam! Samt "smuldegen" eller vad man säger hade dom hottat upp med ingefära. Jösses vilken kombo säger jag bara!
Så igår startade jag alltså min nya vana att inte äta onyttigt mer än lördag och söndag med att tänja på gränserna. Jag var ju tvungen att prova! Haha.
Kan ju inte säga att jag är missnöjd med vad jag har för jobb om man säger så. Och showen iår, bara helt fantastisk.
Nu ska jag till jobbet.

Dagens musik; Håkan Hellström - 2 steg från paradise



jag tror jag hörde nån, längst fram ropa mitt namn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback