natteravn i köpenhamn.

Köpenhamn baby! Shit vilken resa! Jag kunde inte haft bättre reskompisar än Alexandra och Vegard. Vi har i stort sett skrattat nonstop. Träningsvärken är bara ett faktum, dock inte enbart pga skrattandet.. Kommer inte orka skriva i detalj allt vi varit med om men kan iallafall säga att vi gärna hade haft någon dag extra där.
Började resan väldigt tidigt i onsdagsmorse med att bli bjudna på en omgång alkohol av flygvärden som tyckte vi verkade ha så kul. Så lite extra baileys och pommery tackar man inte nej till. Inte nog med det så missade han nästan landningen pga att han satt och pratade med oss. Då dog vi nästan. Kunde inte fått en bättre start. Och resan fortsatte i samma anda.
Vi gick runt första dagen för att se lite av staden med diverse vätskekontroller. Åt sedan middag på Hardrock café tillsammans med några som Alexandra jobbat tillsammans med där. Vi hade det väldigt kul och avslutade kvällen på deras stammis ställe.
Jag hade ställt klockan till morgonen därpå eftersom det vankades hotellfrukost! I samma veva som alarmet ringer är jag uppe och studsar och drar upp dom andra. Fullt ös! Satt ju givetvis och åt i tusen år, jag är ju som känt inte snabbast i stan på att äta.
En powernap och sedan var vi fit for fight för danska huvudstaden. Taxi till christiania för att kolla runt där, jag fick en mega flashback när vi kliver in. Jag har ju varit där tidigare när jag var mindre tillsammans med familjen och grannarna. Så det var lite kul.
Sedan får Vegard syn på en kyrka med ett jätte högt torn som man kan gå upp i. 25ddk senare har vi börjat vandringen i trapporna. Kan ju meddela att det var här träningsvärken kommer in. För FY fan vilka trappor! Tog ju ett bra tag att ta sig upp och mjölksyran påtaglig hos oss alla. Mäktig utsikt över hela köpenhamn och Vegard gick faktiskt upp trots sin offantliga höjdskräck. Good job!
Blev en lunch plus öl i mysiga nyhavn innan Alexandra lämnade mig och Vegard vid tivoli som öppnat samma dag. Hon skulle göra sig i ordning för kvällen på Wallmans medans vi inte kände samma behov. Berg o-dalbanorna lockade desto mer. Väl inne är vi som två barn på julafton. Springer runt och skyndar oss att åka det vi kände var värt att åka. Grymt kul! Skrattade även här så mycket att sminket var ett minne blott.
Samuel kom in och mötte upp oss vid den stora berg o-dalbanan precis då vi bestämt oss för att åka en gång till. Han insåg ganska snabbt vilken vagn vi åkt i då det hördes ganska klart.
Till hotellet för fix och sedan mot cirkusbygningen och Wallmans. Kanon show och vilken byggnad!! Helt otrolig. Klart värt det.
Avslutar även denna kväll med att gå till deras stammis ställe med flera från ensamblen bland annat.
Resan hem var mer än trött. Så idag har jag inte gjort ett skit, både pga trötthet samt träningsvärk. Medans dom andra står i denna stund på scenen och skakar rumpa. Haha.
Tack för en gryyym resa mina vänner!

Dagens musik; Nik & Jay - Mod solnedgangenluften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback