inte lätt när det är svårt.

Att leva rockstar har nog aldrig varit min grej. Dock försöker man leva upp till dom planer som finns. Trots att orken ibland tryter.
Gårdagen var helt sjukt kul! Fick skjuts av min fantastiska pappilu till Cissi. Så jag, Sarah, Acke och Gabban var där och bjöds på middag och dylikt. Väldigt trevligt och vi snackade massor! Blandade lite drinkar och drack lite vin. Tanken var utgång men med tanke på att vi var 5 st tjejer som har beslutsångest så slutade det med att Cissi blev kvar i västertorp och vi andra drog till Jimmy C i tumba med taxi. Klockan var redan ganska mycket och grabbarna ganska fulla när vi kom dit. Ändå lyckades vi hålla igång ett par timmar till innan tjejligan gick och jag sov kvar i brist på ork att ta mig hem. Visste att det ändå löser sig idag.
Vilket det också gjorde efter att vi hade hängt på låset till sibylla för lite käk. Som vanligt var jag klar sist trots att jag fick maten först, och inte åt jag upp heller. I vanlig ordning. Ingenting där har förändrats.
Sedan har jag mest varit med mammilu och pappilu på secondhand osv. Riktigt mysigt. Saknat sådana stunder faktiskt. Så tar vara på dom friskt nu.
Snart är det dock middag, grillat står på menyn hos familjen Källsten. Sedan är det bara att ladda om för mera fest. Carro B har fyllt år och det ska firas. Som sagt rockstar. Och min förkyldning är med mig, big time.

Dagens musik; Queen - Don´t stop me now



tar allting på lek även en hemlighet, ta mig till kärlek ta mig till dans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback