kort update, handboll osv.

För det första kan jag bara säga att det kommer vara dåligt med bloggning då vi för tillfället inte har något internet i lägenheten. Skit irriterande när man är så van!
Både jag och Emma har haft en ganska tuff vecka so far. Mycket att tänka på! Och en del förändringar är påväg att ske för oss. Men vi ska lösa det tillsammans och är så taggade på det.
Ikväll om ganska precis 1 timme så ska jag iväg på min första handbollsträning! Shit shit shit, är verkligen nervös men också väldigt taggad! Kunde ha varit med och tränat redan i tisdags då jag var dit och kollade men hann inte hem och hämta kläder efter att jag varit och träffat Hege så jag åkte dit för att kolla bara.
Så idag är det jag som får prova att vara med. Trodde faktiskt att jag skulle få vänta tills nästa vecka då blaget redan haft sina träningar för veckan, men fick komma idag då alaget tränar istället. Snacka om press! Div 2 och div 4 el 5 spelar det här laget i. Vålerenga heter dom. Men får se hur det går med allt. Hoppas det går bra. Hej junisblåsor deluxe! Haha. Kommer känna mig som bambi på hal is.
Annars så åker Emma hem imorgon över helgen och jag jobbar. Så har vi lite annat på agendan som blir mer offentligt senare.
Men ja, inget internet och alltså update senare om allt. Typ handbollen osv.

Dagens musik; Håkan Hellström - Dom kommer kliva på dig igen



och jag skulle ringt dig ikväll, men handen fastnade framför mig...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken tur att du kan fortsätta med handbollen fast du flyttat! Hoppas att det gick bra på träningen! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback