söndagskos.

Söndagen bara flöööög iväg. Gårdagen var ganska lugn på jobbet trots nästan fullsatt. Efter jobbet var det race mot Champoo för en god irish coffee, trodde vi ja... Kaffet slut och suget efter irish coffee blev nästan starkare än vad det varit dom 2 senaste timmarna. Fast öl är också gott. Så 3 st hann jag med innan vi for vidare mot Madde för kos hos henne. Alltid lika trevligt där, så ett glas vin med Tobbe, Henke, Toy och Madde och lite hjortfilé senare drog jag mig hemåt vid halv 7 imorse.
Idag var det söndagskos med Madde och Toy (varför vara utan sina vänner/kollegor när man kan umgås jämt?) Vi möttes på grünerlökka tog en promenad mot akerbrygge i det fina förbannat kalla höst vädret. Frös nästan ihjäl på kuppen tills våran räddning kom, the dubliner. Den mycket efterlängtade irish coffeen singlade ner i magen utan problem och värmde upp en ganska bra. Tillräckligt bra så att det blev middag där.
Promenixade lite till innan vi bestämde oss för att åka till Madde med lite godis. Och där blev vi kvar med mera söndagskos. Hur härligt som helst!
Söndagar i Oslo må vara dött precis överallt tackvare att affärerna har tokstängt men vi är ju inte dumma och gömmer oss för det. Vi gör som alla andra idioter i oslo och vandrar runt på gatorna utan slutdestination och ihjäl frusna fötter. Mycket bra alltså.

Dagens musik; Dire Straits - Brothers in armshon är det här partyts ljus, och han brevid...

Kommentarer
Postat av: Madeleine Liljestam

Tack för en underbar dag! Ditt låtval är totalt klockrent, me like! Ses snart (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback