fantastiskt solig torsdag.

Japp vilket underbart väder det är idag! Helt sjukt. Lagom kallt och strålande sol, höstlöven håller på att ändra färg och lämna sina hem (träden). Kan inte begära mer. Eller jo, mera jobb och ett gymkort kanske. Haha. Det blir nästa månad. Har faktiskt ringt till en tjej idag som jag fick nummret av Emma. Så henne skulle jag höra av mig till nu på måndag igen. Vi får se hur allt blir. Jag vill jobba 24/7.
Igårkväll så gick jag och Emma till hennes jobbarkompis Stine och kollade på film och koste oss. Riktigt gött var det!
Lika svårt att sova inatt som alltid. Jag ska börja dricka te varje kväll/natt numera. Hjälper faktiskt lite. Blåbärste, mumma!
Annars idag har jag mött upp Toy för ytterligare en promenad och besök på en "utländsk butik", alltså mycket billigare varor och dom har allt! As bra! Så ikväll blir det tacos till middag eftersom mina äpplen var schyssta att plocka ner massa tacokryddor till oss. Ikväll blir det gottigott.
Jag och Emma ska även skriva på ett kontrakt med allt onyttigt vi inte får äta när det inte är helg. Så nu jävlar är det på riktigt. Dock har vi varit ruggigt grymma sedan vi flyttade hit. Men bättre ska det bli.
Ska även få hjälp från Toy med lite tips och trix, hon utbildar ju sig ändå till PT så va fan någon nytta måste hon vara till. Haha.
Så jag ska skära ner gottidagarna till lördag-söndag. Nu kör vi.
Försökte även se Bonde söker fru igår på tv4play. Men tror ni det gick eller!? NEJ! tv4play är SÄMST! Usch.. Bara bugg hela tiden, så första 10-12 min har jag sett nu 4 ggr. Man blir ju galen.
Och det är tydligen inte meningen att jag ska få lyssna på Håkans nya skiva.. Det går typ inte att skicka över från min brur. Skit skit skit.

Dagens musik; Håkan Hellström - River en vacker drömmina vänner säger, vakna upp och sluta tänk på det...

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag fick den signerad också! Har inte hunnit lyssna igenom alla texter än - men av det jag har hört så är den braaaa! Har du fått den hemskickad till Tumba? Kan ingen skicka den till dig i Oslo? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback