det är inte direkt så att jag går och letar kramar.

Mycket kan hända när man är i farten. Fast det mesta är ju roligt också. Glömde/orkade inte ens blogga igår. Låg i migrän hela dagen och det gjorde ju inte saken bättre att man kom hem från jobbet strax efter kl 6 på morgonen. Dock var jag glad över att det inte blev mer än 1 öl och 2 cider efter ett 14 timmars arbetspass. Då hade man nog dött tror jag. Kunde inte ens skylla den fruktansvärda huvudvärken på alkoholen den här gången. Nästan så det kändes lite trist.
Men galapremiären var grym! Och det var hur kul som helst att tok köra hela kvällen. Vilken succé! Tror alla var hel nöjda efter kvällen.
Så igår låg jag och sov hela dagen tills Emma kom hem efter jobb och resa. Var ganska skönt att slippa vara själv hemma. Trots att jag knappt varit hemma under tiden hon har varit borta.
Vi mös och köpte lite gott, orkade inte göra något direkt. Men skönt var det.
Idag när jag vaknade var fortfarande delar av huvudvärken kvar dock inte alls lika som igår som tur var. Toy ringde och kollade om jag ville följa med ner till stan med Annsi. Så vi fikade, gick i affärer och bara gled runt. Riktigt skönt faktiskt då vädret var topnotch. Dock börjar det blir kallt ute nu, läge för att ta fram vinterjackan på riktigt. Det hände något märkligt under tiden vi var på Oslo city. Toy blir stoppad av två mycket unga tjejer, som såg ganska vilsna ut medans jag och Annsi var påväg upp i rulltrappan. Jag hinner hejda mig och går mot Toy medans Annsi åker upp.
Toy lånar ut sin mobil och jag har missat vad som sagts och sedan när dom ger tillbaka mobilen så ursäktar dom sig och säger att dom skickat ett sms som donerar 200kr till fattiga barn. Innan Toy ens uppfattar vad dom sagt blir jag helt ställd och ganska sur. Vi tar mobilen och går iväg. Hur fan kunde dom göra så? Fanns ju inga meddelanden på skickat eller nånting. Då kommer en dam springandes i rulltrappan och förklarar att hon är från NRK och vi kommer att vara med i ett inslag i tv, en gala för fattiga barn. Jahapp? Så alltihop var bara på skoj och dom har inte alls skickat något sms, och dom hade mikrofoner på sig och allt. Haha. Herregud. 24 okt, kl 20.30 var det typ, för dom som har norsktv vill säga. Haha.
Annars ikväll blir det lugna gatan med te och program tror jag. Imorgon ska jag in på jobbet och prova en jacka bara sedan vette sjutton vad jag ska göra av dagen.

Dagens musik; Broken Bells - The high road



när alla löven klingar falskt, nästan gång du lovar någon allt...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

De va väldans va du ser nöjd ut....

Och det kan väl inte vara möjligt att du ska vara med igen på TV.... Fan vilken kändis...Pappilu

2010-10-13 @ 08:25:46
Postat av: angelique

jag var nog förmodligen nöjd när Toy tog kortet också. haha japp nu drar det iväg för familjen källsten serru!

2010-10-13 @ 12:25:27
Postat av: Pappilu

Vojne vojne vad ska de sluta med!!!! Ska om en timme iväg och fota bilen för wiskey reklamen sedan iväg och dyka lite till.....

Puss P

2010-10-13 @ 13:25:22
Postat av: angelique

ja du det undrar jag med..! va roligt, kommer bli riktigt bra bilder! mycket dykning nu förstår jag.. Puss å kramis!

2010-10-13 @ 14:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback