solfrossa delux.

Japp ingen kan klaga på mig och Emma att vi minsann INTE har tagit vara på soltimmarna idag. För det har vi! Som fan. Vaknade mycket tidigt efter en hel trevlig kväll här ute på landet. Men vi drar igång en film och somnar sött i varandras armar igen. Såå mysigt haha. Vi är speciella så är det bara.
Vid strax efter kl 11 så har vi ätit brunch samt lagt oss i solen. Vid kl 17 inser vi att det är dags att göra annat. Huden började bli en smula stram, och hunnit druckit några cider och öl under dagen. Bättre dag får man leta efter! Skönt att ta det sjuukt lugnt en helg. Vi behöver det här.
Så nu har vi kollat lite film och förberett maten lite grann. Kan inte annat än att vara nöjd över hur helgen varit. Trots att det innebar en BÅTRESA över till ön där dom har sitt land. Hon missade att tala om den LILLA detaljen. Gissa om jag var skräckslagen när vi kom till båten. Haha.
Så nu är det bara att ladda inför hemresan imorgon! Blää för vatten och båtar säger jag bara. Jävla fobi!
Men annars har allt varit tipp topp.
Hoppas eran helg varit grym!

Dagens musik; Gyllene tider - Sommartideroch vi kanske till och med lämnar sverige...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas det gick bra med båtresan! Sjukt att det kan svänga så mycket med vädret;kanon igår och idag... not so kanon! :)2010-05-23 @ 20:35:55
Postat av: angelique

jenny; så sant som det är sagt!! trist men så är det att bo i ett avlångt land :) och som tur är gick båtresan tillbaka även den bra :)

2010-05-23 @ 21:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback