snälla ge mig helg.

Nej idag är verkligen inte min dag. Vet inte hur många som kommit och frågat mig "hur är läget? du ser lite trött ut" MJOO. Så kan ju vara fallet! Tack för att ni är uppmärksamma. Haha. Nä idag har varit galet. Ingen bra dag alls. En dag som man bara känner att inte passar mig och jobba med barn. Alls. Då är det bara att bita i det sura äpplet och köra på.
Öppnade idag dessutom, men spelade ingen roll att jag somnade efter första reklamen på roomservice igår. Var ändå det tröttaste som gick i ett par tofflor idag. Herregud.
Tidig träning idag tydligen då junisarna har match på våran tid, YES YES YES. För min del iallafall. Kändes som det räddade hela min förbannade dag.
När jag vaknade imorse peppade jag mig själv med "men det är lugnt, det är bara idag sedan är det helg plus att jag slutar tidigt då jag öppnar.." Klev upp och insåg; "nää fy fan! Det är BARA torsdag..!"
Den här veckan vill bara inte ta slut helt enkelt. Kommer bli som filmen när man vaknar upp och det är måndag hela tiden. Fast jag då torsdag, allt bara för att retas!

Dagens musik; Jeff Buckley - Hallelujah



för natten som skriker ja, när morgondagen skriker nej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback