jobbar øver idag också, eller.

Jag har ett dilemma.. Vet inte om jag ska jobba øver eller inte, ær pisstrøtt. Har bara mig sjælv att skylla såklart. Men det vore nice med lite extra pengar 100% från och med førsta timmen. Och om man jobbar mer æn 3 timmar så får man middag också som bestælls från ett bra stælle.
Æh va fan jag kør på det! Trist bara att inte træffa Sambal Micke och Dolken så mycket idag då bara. Før dom åker hem imorgon. Det ær riktigt tråkigt tycker jag, det har varit såå roligt att ha dom hær på besøk faktiskt. Det blev liksom lite mer liv i luckan nær dom har varit hær. Hoppas dom ær slitna, som fan. Haha. Jag ær bra trøtt kan jag erkænna. Riktigt trøtt. Men det ær snart helg och då, då jævlar ska jag sova. Haha. Eller något. Och jag vill nog bara ta det lugnt i helgen eftersom det har varit så intensivt ett tag nu. Typ 1 vecka.
Imorgon så firar jag och emma 3 veckor hær. Det kænns fortfarande grymt bra! Men det kænns också som att vi har varit hær betydligt mycket længre. Vældigt længe, man kænner liksom sig som hemma, på riktigt.

Dagens musik; Flo Rida - Club can`t handle me



och hær ær vi, och du ler ett riktigt leende...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback