day 1 at work.

Första dagen på jobbet avklarad. Känns helt okej faktiskt, inte ett svårt jobb direkt. Packa mobiler och sätta på etiketter, är några av uppgifterna. Ganska iq befriande faktiskt. Men kan nog bli segt i längden. Och dagar som denna då det är stekhett ute och solen skiner är det segt. Har inga fönster just där jag jobbar heller. Kanske lika bra det.
Men jag är fruktansvärt kluven om jag ska ha det här jobbet eller det andra. Det andra känns roligare att ha på cv´t och lära sig, plus att man rör på sig mer. Nu sitter jag antingen vid en dator eller står vid ett skrivbord. Inte roligare än så kanske. Men det finns såklart fördelar också. På onsdag är det ett monsterpass för alla, med 100ob som tur är. Efter det kan jag nog säga om det jobbet är min grej. Då har man kommit in i det också.
So far so good. Sov dock ur uselt inatt. Riktigt piss. Gick och la mig vid kl 01.30 typ. Inte ens trött. Vaknade när mobillarmet gick vid kl 06.30 inte ens trött? Och fortfarande inte ens trött. Hoppas jag är det ikväll och somnar ovaggat. Sjukt annars.
Och inte haft någon som helst matlust idag heller. Inte alls. Har ätit piss dåligt. Inte likt mig. Men hoppas det också går över, kan vara alla tankar som flyger runt och värmen. Håller tummarna för att det är så enkelt.
Emma har också mått konstigt idag. Vilket inte alls bådar gott.
Men det känns så jävla skönt att ha kommit igång och börjat jobba. Ruggigt nice! Jag har hittat hem.

Dagens musik; Daniel Adams Ray - Dum av dig



och jag skulle ringt dig ikväll, men handen fastnade framför mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback