sjukt oväder i oslo.

Inatt var det vääärldens oväder. Jag vaknade när det hade tagit sig bortåt. Som tur var. Jag hatar åska och blixtrar. Emma låg klarvaken.
Vi båda två har sovit som en påse skridskor, inte alls alltså sedan vi kom i stort sett. Riktigt illa! Men inatt måste jag varit så utmattad med alla tankar och efter jobbet att jag till och med snarkade när jag sov. Vilket inte är likt mig, snacka om att Emma blev förvånad. Men ska verkligen försöka gå och lägga mig i tid ikväll.
Trodde jag hade laddat ner lite schyssta filmer, vilket visade sig inte stämde, allt var bara bajs. Så nu försöker jag med Bert. Vi måste ha något att somna till. Igår var det Kenny Starfighter. Haha.
Det gick bra på jobbet idag, trodde jag skulle få lättare svar än vad jag fick. Måste ha svar till båda jobben på fredag.. Känns sådär! Mina tankar är överallt och huvudet värker.
Imorgon ska jag jobba från kl 8 - 19/20 nånting. Grym betalning så jag kan inte missa chansen.
Men snart kommer Sambal Micke och Dolken hit! Ska bli jätte skoj! Säkert en hel galen helg som väntar. Kommer bli guldvärt. Oslo live på lördag kanske då? Nice. Just gotta love the life. Förutom alla förbannade tankar som far runt.

Dagens musik; Johnossi - What´s the point



kanske älskar än, spelar det nån roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback