oslos kommunaltrafik.

Jag har nog aldrig åkt så mycket kommunalt som jag gjort sedan jag flyttade hit. Helt sjukt. Men det är inte helt krångligt, trikken (spårvagn) är det man åker mest. Så har vi åkt tunnelbana och buss såklart. Tåg kan man tydligen också åka, men vart har vi inte riktigt fått kläm på.
Så imorse ställde Emma klockan eftersom hon skulle iväg på en intervju. Jag hakade på då jag ändå inte har speciellt mycket för mig. Så vi var på hennes två intervjuer. Dom verkade gått bra och vi håller tummarna! Köpte nya snygga solglasögon. Haha. Sedan handlade vi och lade oss i en mysig park här i närheten för att sola. När vi kände att vi fått dagens sol på oss blev det 1timmes promenad runt Oslo och vi hittade hem och allt. Grymt ju! Fast vi har dock ingen aning om vart sjutton vi var. Men vi hittade iallafall och riktigt bra tempo var det också.
Vi har kört våran första grillning här på våran gård också. Kyckling, bulgur och sallad blev kvällens måltid. Givetvis med ett glas vitt till det. Det kändes nästan som fredag.
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra av kvällen. Se på film kanske. Trist att inte ha ett jobb faktiskt. Men vi har snart hoppas jag.

Dagens musik; Markus Krunegård - Jag är en vampyr



jag kommer sakna allt det här nån gång, och att din väg är lång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback