jätte mycket torsdag.

Det känns lite som att jag inte gör så mycket annat än att jobbar. Iallafall när man jobbar över. Hinner ju knappt komma hem och huvudet landar på kudden innan man är på jobbet igen. Inte för att jag klagar, inte alls. Men det är väl så här det är att vara svensson. I guess.
Men imorgon är sista dagen. Det känns.. Bra och dåligt såklart, kul att börja nytt jobb på måndag och tråkigt att lämna dom på mitt nuvarande och med den lunchen. Oj oj oj vilken lunch det är där! 17 nok för hela kalaset. Grymt! Sallad varje dag för min del. Just love it!
Men bra spännande med jobbet på måndag, börjar kl 07.00 så får vi se hurdant det är. För jag har en bild i huvudet. Fast den lär nog ändras ganska omgående när jag väl är där tror jag.
Fixade bank idag också, och självklart blev inget som jag tänkt mig. Skönt att ha bank iallafall, kortet kommer om en vecka. Men inget id på baksidan, vilket suger. Jag orkar inte gå med passet alltså. Hoppas mammilu har ringt polisen hemma i svedala om hur jag ska gå tillväga med körkortet..
Annars ikväll, jag ska bara ligga i sängen har jag bestämt. Glo film eller något sådant. Har ont i magen så jag orkar inte gå ut och gå.
Snart helg och då ska jag sova, massor.

Dagens musik; Familjen - Vems lilla hjärta flyger



plötsligt hamnar man väl under en spårvagn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback