1 intervju, 1 regnig dag.

Sov skit kasst inatt. Helt galet. Kollade på hela säsongen av Solsidan, var nära på att sätta igång en till film men tänkte att det var bättre att försöka sova. Gick det? Nä absolut inte. Var väl vaken drygt 2 timmar till. Somnade och vaknade 1 timme senare av grym mensvärk. Tack för kaffet. Jag skulle inte få sova inatt alltså. Senaste dagarna har jag och Emma sovit uruselt. Men det är väl omställningen och oron för jobb och så antar jag.
Mycket tankar.
Idag är första dagen sedan vi kom hit som det är regnigt. Det är inte kattpiss inte. Och det gör inget med tanke på att jag är ensam hemma hela dagen med mensvärk och orkar inget. Så det känns bra.
Vi var ju ute och gick igår kväll också så vi har faktiskt rört på oss massor.
Det ringde en man imorse och väckte oss båda, jag ska på intervju kl 15 idag alltså. Så det var inte ett samtal man blev sur över direkt. Glider in på mejlen och får se att jag fått en intervju till imorgon kl 9. Samma jobb som Emma varit på intervju på och fick.
Idag är hon och jobbar på ett annat ställe dock. Hon fick båda jobben hon var på intervju hos. Samtidigt vill man ju gärna ha samma möjlighet. Men usch för att behöva välja. Kommer kännas märkligt. Som jag skrev igår, hemma letar man ihjäl sig här är möjligheterna oändliga känns det som.
Jag är nöjd med tillvaron trots min huvudvärk och ömmande mage. Bra jävla nöjd. Håll nu tummarna!

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Ett sällsynt exemplar



en dag kommer du och jag verkligen bli gamla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback