solen skiner.

Ingen kan ju ha missat att det är fredag. Och jag är hemma även idag. Lika bra det så kanske man blir frisk? Hope so. Har ju så mycket att se fram emot dessa dagar. Kommer vara så himla kul!
Ikväll är det Emelies 20års fest med temat glitter och glamour. Inte riktigt mitt tema men vad gör man inte? Haha. Tror att laget är väldigt taggat, vad det verkar som iallafall. Jag måste försöka hålla mig på mattan. Inte nog med att jag inte mått toppen utan också vad som väntas skall.
Kryssning Riga T/R från och med imorgon eftermiddag. Ja ni hör ju, inte kommer man vara mer frisk efter dom dagarna. Jag håller tummarna för att det blir som vi hoppas på! Ni ska med! Så är det bara.
På schemat idag står endast, vila vila vila. Samt möta Emma för att fixa min outfit för kvällen. Jag är skeptisk men det blir nog bra. Jag drömde dock inatt att jag var den som var "sämst" uppklädd. Haha. Snacka om ångest? Alla andra hade lyckats riktigt bra! Typiskt mig.
Har också lyckats drömma om kryssningen. Typ att det gått åt helvete. Oväder och båten. Jag hjärta båtar. Not. Så man kanske ska bli lite troende för några dagar och hålla tummarna för bra väder.
Inte som 2008 då det var riktigt körigt på alla sätt. Fy fan. Ingen höjdare. Kryssningen i november var ändå lugn. SÅ vill jag ha det.
Btw, SOLEN SKINER!!

Dagens musik: Asher Roth - Fallin´



du kanske aldrig mer är med mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback