ljus i tillvaron.

Hur skön onsdag som helst faktiskt! Och det är knappt så att man är trött. Eller, nä nu ljög jag.. Jag är inte LIKA trött som jag brukar vara kan jag väl säga. Det var nog solen tidigare idag som gjorde det hela lite lättare. Samt att dagen gick lite snabbare. Eller om det var att jag fick hoppa in lite här och där som gjorde det. Vad vet jag. Skönt att det snart är LÖN! Och kan inte säga annat än helg.
Fast allt kändes sådär jätte nice idag var det en känsla jag fick. Jag åkte och solade efter jobbet, och det får ju mig att tänka en del såklart. Fick för mig att jag bara vill komma bort lite. Vet inte varför eller att det fanns någon anledning alls. Men kanske bara för att bryta det vanliga mönstret.
Tankarna gick om man skulle försöka ta sig ner mot Skövde och mormor alternativt upp till Sundsvall till farmor. Inget av det här kommer att hända, men det vore skönt.
För att relaxa hemma är svårt det vet jag. Man blir rastlös och hela den biten, framför allt jag. Men skulle man åka iväg så blir det en annan sak.
Några tips? Eller någon som kanske är sugen på en dags tripp någonstans? Åka och lira curling i norrköping kanske? Såhär runt OS och allt.
Mycket tankar och snart helg. Måtte det mörka gråa och trista snart försvinna, jag orkar liksom inte.

Dagens musik; Sonic Palms - On the beach



far inte till stockholm, du blir aldrig mer densamma...

Kommentarer
Postat av: adde

kom faktiskt på en grej man kan göra när man är hemma å sjuk.. Den kan du kanske använda nästa gång.. Man kan spela tv-spel eller närmare bestämt Xbox360.. haha

2010-02-24 @ 19:32:08
Postat av: angelique

adde: haha tack för tipset! men då måste jag ju bara köpa ett sådant först ;) det får nog duga med mitt rosa ps2 :)

2010-02-24 @ 21:07:03
Postat av: Cissi

Hehe japp! Ibland sprutar jag inlägg, nu finns 3 st till ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback