inte roligt alls.

Guess what?! Hemma idag också. Jag hajar det inte och det är så djävulusiskt tråååkigt att vara hemma! Ställde klockan även imorse, men icke. Min kropp sa bara, "nej nej nej skulle inte tro det!"
Kul att man kunde somna om sen efter det också. Tog nog säkert 1h 45min innan jag lyckades somna i någon timme. Och nu sitter man här, ätit frukost, drivit runt, kollat på datorn och ja bara försökt komma på hur jag ska få bort myrorna i brallan. För vad gör man? Absolut ingenting. Man ska ta det lugnt, vila osv osv. När man gjort det i 3 dagar och inget hjälper? Sett alla filmer, kollat allt från OS i repris, glott på datorn alltför mycket. Ja vad gör man då? Någon som har förslag?
För det är ju så himla roligt att vara hemma och vara sjuk. Fantastiskt kul.
Min bror har också fått för sig att ändra namn. Och nu har det gått igenom. Istället för att han numera heter Tim har han bytt till Timothy, samt lagt till i andranamn Dexter. Det första är jag helt med på, absolut. Men andranamnet.. Hm nja vet inte riktigt. Så länge han är nöjd så får man väl bara hålla med.
Igår var det the baseballs, idag gick jag tillbaka till en gammal goding som man har massor av minnen ifrån. Ingen mindre än Robert Broberg.
Kommer ihåg när vi kom hem från Egypten skiftet 97/98 så hade han gjort låten Öken. Fy fan vad den stämde med allt vi upplevt! På den tiden var inte Hurghada något större turist resemål, så ja. Hör ni låten öken så förstår ni vad jag menar. Han har gjort många sköna låtar faktiskt. Men dagens låt är inte så svårt att lista ut.
Fredag men ja vad kan jag göra åt det.

Dagens musik; Robert Broberg - Öken



allt roligt börjar och slutar med, att vi är nere och ute igen...

Kommentarer
Postat av: adde

Har tyvärr inga bra tips för en sjukling..

Du har gjort allt man ska.. haha

Krya på dej.



ps. Brobergs Öken den är skit kul.. :-)

2010-02-20 @ 06:09:30
Postat av: angelique

adde: attans då! vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre :S ingen höjdare att vara sjuk längre! haha visst är den ;)

2010-02-20 @ 12:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback