insnöad.

Det där med att bli frisk är nog bara att slopa helt. Blir nog det nångång i vår om jag har tur tror jag. För inte fan blir det bättre. Provade igår med att socialisera mig lite med vänner och trotsa huvudvärken och förkyldningen. Liksom bara att få något annat att tänka på och göra annat än att ligga hemma. Det har varken blivit bättre eller sämre. Still the same. Men jag hade en mycket bra fredag iallafall! Det kan jag tacka dom jag umgicks med. Som alltid.
Så tänkte trotsa allt idag och bara chilla järnet tills ikväll då planerna såg ut att bli stan. Men så är det vädret. Fyyy fan! Och det ska bli värre. Så tror minsann inte att det blir att ens försöka sig på att ta sig dit. Kul. Så får se hur den här lördagen blir. Vill inte gärna se melodifestivalen heller, har lyckats missa det så här långt så kan ju fortsätta med det.
Fått inbjudan att komma och äta tårta, fest i Uppsala, fest i stan samt chilla med några vänner. Klona sig och bli frisk till på köpet? Det vore ju en jävligt bra idé känner jag nu. Tur att vi inte hade klassåterträffen idag också. Fast det hade varit sjukt roligt. Nu får man vänta i en månad på det istället.
Insnöad eller?
Morgondagen går i handbollenstecken för att tänka på annat än OS. Herrmatch Salem, våran match som jag endast ska vara åskådare på, Tumba damer mot Gustavsberg. Fullt upp.

Dagens musik; Taio Cruz - Break your heart



vi kanske ses det finns en chans på en spårvagn nånstans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback