ingenting alls.

Har ju glömt att berätta om en händelse, som i och för sig hände i måndags. Men eftersom allt var rätt upp och ner då osv så glömdes det bort i allt annat. Mycket gamla människor och tjejer ska inte ha körkort. Att tjejer inte ska ha körkort har jag alltid sagt. Visst inte alla kanske så dra inte alla över en kant. Men många.
Till saken. I tumba c finns en större korsning många inte fattar hur man ska köra, brukar bli "störst går först". Men ena sidan har iallafall "skyll dig själv skylt" (som vi säger i våran familj, men det heter väjningsplikt.) och annars gäller högerregeln. Det är köer och står iprincip stilla. Jag står i stort sett i mitten och väntar på att få köra, jag vet att jag har rätten på min sida och smyger fram så mycket som det går. Samtidigt som jag ser att en gubbe (gammal sådan)
Även han hade kört ut ganska långt men ändå så att jag kom förbi. Tänkte jag då och trodde att han sett sin väjningspliktsskylt. Vilket han tydligen inte hade gjort. Så när det väl börjar släppa på och jag börjar köra så gör IDIOTEN också det!! Så där höll jag på att köra in i sidan på honom istället!! Jävla mupp! Så jag tutar så det säkert hörs till rissne. Och vad gör gubben då, JO han bara vinkar och kör!! Men hallå!? Inte okej.
Fan va sur jag var då. Måndagen var redan riktigt pissig och så höll det på att bli sådär. Jävligt illa.
Haha lång historia som säkert hälften hajar. För jag är typ sveriges sämsta på att förklara!
Nåja dagen idag, mentalt SLUT! Men snart snart är det helg. OM det är helg. Längtar som ett fruset blåbär som ska tina.
Idag, träning, snack innan träningen och sedan är jag nog död dödare hejdå.

Dagens musik; Veronica Maggio - Havanna mamma



och bilar kör nästan över mig men jag märker inget...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du skulle pekat finger också! Pst;jag är både gammal och utan körkort så du borde gilla mig ;)

2010-02-11 @ 21:14:30
Postat av: angelique

jenny: jaa jag skulle nog gjort det, FAST han hade nog ändå inte förstått! haha klart jag gillar dig, går det att ogilla dig eller? ;)

2010-02-11 @ 21:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback