flum flummigare flummigast.

Flum flum flum. Jag är övertrött och flummig. Min stackars lillebror har fått smaka på a la flumish sis. Han önskade sig nog väldigt långt bort. Typ london. Nä men det blev en lång och hård dag idag på jobbet faktiskt. Start kl 7 och slut vid kl 17. Inte en smärtfri dag helt enkelt, börjar riktigt kasst plus ett område jag hade noll koll på och aldrig gått. Tack tack tack. Kändes sådär. Men eftersom att jag är en väldigt positiv person så gick det väl ganska bra ändå. Tackar gudarna för den underbara musik de skänkt oss. <3
Så hade man faktiskt tur med vädret också så helt dåligt var det väl inte. Plus att det blir cashflow senare på kontot, 1-0 till mig. Fick även veta att jag ska jobba imorgon också då det är typ, kaos. Tackar tackar. Hela veckan bara sådär. Jajamensan det är skönt det. Synd bara att man inte vet från vecka till vecka hur det ser ut. Blä. Men jag är glad att jag iallafall har ett jobb.
Över till något ruskigt negativt. Som jag är verkligen verkligen verkligen verkligen ledsen över. Missar min man på fredag. Usch usch usch. Här har man längtat och väntat gud vet hur länge på att få se honom, min kärlek. Och så MISSAR man det. Vad är det hääär!?
Håkan H på Gröna lund på fredag kl 20 och vart är jag då.. Joo jag är i Dalarna och väntar på uppvärmning. Troligen på samlingen inför matchen som börjar kl 21. Piss och skit.
Nåja jag tycker inte att cupen ska bli tråkig att lira inte alls, snarare tvärtom! Men just att jag missar spelningen. Det suger.
Han är ju mitt allt.
Jag får spöa skiten ur våra fantastiska motståndare som hämd. Ja det ska jag.
Nog om allt negativt (fast jag är liiite butter ändå) snart är det helg.du eller jag, vem är konstigast...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Nu får du bevisa de oxå...! Dvs. spöa motståndarna på fredag..;) Ska bli så kul!:D

2009-09-02 @ 22:55:36
Postat av: angelique

jennie: haha ja i will do my best ;)

2009-09-03 @ 14:28:47
Postat av: lovisa

fin du va :)

Postat av: Siriporn

fin blogg =)

2009-09-03 @ 23:00:35
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback