så här lagfestar vi.

Vilken lagfest. DOCK var det en av dom lugnaste innan vi började röra oss mot, det för dom flesta, outforskade Södertälje. Vi startade kvällen hos Angelica med snacks, dryck, Idol, Singstar och Buzz (eller som Anna säger buss..) Jag är inget stort fan av varken Idol eller Singstar, men vad gör man inte för laget. Teamwork så är det.
Och det tjattret som var i Angelicas stackars lägenhet är ouppnåelig. Ett gäng tjejer som ska överrösta tv´n med musik och dylikt på samtidigt som man gärna ska prata med polarn längst bort i hörnet. Ja ni kanske förstår ljudnivån.
Mycket skratt och hets innan 6st av oss satt i en taxi påväg mot Södertälje och 550 som stället hette.
Väl där inne efter en kort tid i kön fångar vi upp Petra och Johanna. Då var det dags för grattis kramar till Johanna som dagen till ära fyllde 18. Grattis grattis.
Sedan var ju festen igång. Baren var första stoppet och sedan dansgolvet. "BK Salem är dom bästa! Heja heja heja Salem!"
Det är en bra sammanfattning om kvällen. Vissa blev duktigt överförfriskade och vi röjde rätt bra på det här stället. Riktigt roligt var det!
Som en lagfest ska vara.
Så var Jimmy snäll och skjutsade hem mig, Philippa och Angelica vid halv 2. Det var verkligen en lyckad kväll! Synd att inte alla följde med ut bara. Men vi får hoppas att det blir nästa gång istället!dom måste lära sig gå, det är vad folk säger när det är vi två...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback