hydets crewfest och söndag.

Kan säga att bilderna och allt igår var riktigt kul att se. Bland annat kollade jag på våran flick-sm film som är från 04-05 när vi gick till finalsteget. Haha ja länge sedan men det var roligt.
Efter jag kollat klart på lite bilder så pallrade jag mig upp till Hydets crewfest. Där var det full gång. Klockan var i och för sig bara 21.30 men dom hade ju faktiskt börjat kl 15. Så det fick man ha förstående för. Men jag höll mig nykter då det inte kändes lönt att börja dricka och krångla med att hämta bilen idag och så.
Kan säga att jag tjänade på att ta bilen, skönt att ta sig hem, roligt att sitta med och lyssna på aspackade människor samt lite taxi så jag tjänade en liten slant. Det tackar vi för.
Men det var faktiskt ganska roligt att sitta där. Och det är första året (om man räknar dom åren jag varit med..) som det var rätt så många ungdomar där (alltså i min ålder) Annars brukar jag och någon enstaka till som drar ner genomsnittet ganska rejält.
Idag vette tusan vad jag ska göra. Vill hitta på något men vet inte vad. Tråkigt bara att magen aldrig blir sig lik. Fruktansvärt irriterande. MEN snart borde det bli bra.
Kanske ska socialisera mig med bakispatrullen i soffan. Eller nja kanske inte, då blir jag nog full av ångorna.satte mig i baksätet och tog mig på en tur...

Kommentarer
Postat av: Sara Tiger Andersson

SV: Kul att du tyckte jag var fin i håret. Är väldigt nöjd faktiskt. =) Trivs bra i det. Hoppas allt är bra med dig. Kram

Postat av: Ronja

haha vadå tyckte du att vi var fulla...? :P

2009-09-29 @ 00:30:46
URL: http://ronjaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback