2a i södra dalarnas cup.

Så ja! Ni läste rätt. Vi tog näästan hem det. Eller ja okej i b slutspel men iallafall. RIKTIGT BRA! Och fantastiskt bra genomförd cuphelg. Det var jätte kul att lira i helgen och även kul att så många nya har hittat in i laget. Det gillar vi! Ta för er för all del!
Så trots tok stress verkligen heela fredagen så gjorde vi en ruskigt bra match i fredags kväll kl 21. Dock torsk med en jävla irriterande boll. Men inte deppade vi ihop för det. Vi var bara äckligt irriterade. Meeeen iallafall. Lördagen såg även den sådär ut, inte riktigt hittat varandra. Så torsk även där en match och en vinst. Skönt som få med den vinsten. Då var det bara att vänta ut och se, om vi faktiskt skulle få börja vårat slutspel redan samma kväll. Som tur var blev det inte så.
Och då hade jag förövrigt pajat knät i våran sista gruppspels match och inte kunnat spela den. Så jag var mycket nöjd över detta.
MEN istället fick vi matchstart kl 9.00 i en hall 4 mil bort. TACK!
Kul också att herrarna spelade i samma hall som oss så att vi kunde heja fram varandra. Sedan att det inte gick något vidare iallafall är en heeelt annan femma. Nåja.
Kvällen blev att bk salem, herr och damlag åkte till ett hak för att kika på fotbollen. Vet att iallafall vi i damlaget var måttligt pigga. Alla var nog bra möra efter allt slit och alla matcher. Väl tillbaka på vandrarhemmet var det bara att börja plocka ihop allt då vi ändå redan skulle upp sjuuukt tidigt idag (söndag)
Jag hade då inte fått igång knät ännu och haltade som aldrig förr och fick byta sovplats med Angelica som var så snäll och bytte med mig.
Upp med tuppen och ta på sig dessa matchkläder vi nu hade för 3e dagen. MUMMA. Frukost och iväg.
Tydligen visade det sig att vi hade kapacitet att ta oss vidare även till semi. Efter en mycket väl genomförd match. Sjukt bra helt enkelt. Så i kvarten slog vi ut Vassunda.
Hejade fram herrarna som även dom tog sig vidare i b semin. Bra jobbat salem!
Våran semi skulle vi få möta Sundsvall. Som tydligen inte blev några problem och slog dom med råge. Tackar. Och helt plötsligt var vi visst i FINAL. Yeeey!
Tyvärr gick det inte hela vägen för herrarna då dom olyckligt förlorade med en liten boll och åkte ur.
I finalen väntade nu Strand som motståndare. Vi visste bara att vi mötte dom förra året och inget mer. Men det blev vi visst varse om när vi ställde skorna på banan. Swosch!
6-0 på tavlan och vi är inte alls med. Ben och huvud har gått hem för läänge sedan. Detta blev en promenad seger för Strand som lekte med oss. MEN vi gav aldrig upp!
Så sliver blev det allt för oss damer! Och det tycker jag vi gjorde bra! Tack för en fantastiskt rolig helg med mycket skratt och handboll. Som fan! I looove it. Im back.

Så summan av kardemumman blev; klart godkänt!och varje bil förde med sig löftet om att allt var möjligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback