vintertid & match dag.

Ja för ni har väl ändå inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme? Det gjorde jag igår innan jag gick och la mig. Ordning och reda. Var bara hemma igår igen vilket var super skönt. Och mysigt. Det var bara jag och mammilu hemma, pappilu befinner sig i Gustavsberg för dykkurs och stack iväg redan i torsdags. Och bror min är på lan och kommer hem imorgon. Det lilla aset har ju höstlov som det så vackert heter. Ibland saknar man skolan faktiskt. Dock tjänar man inte så bra genom att bara gå i skolan. Haha. MEN iallafall. Den tiden var så sjukt soft.
Så den här helgen har inte varit annan än skön, lugnt och stilla. Mmh jag bara känner harmonin i kroppen. För jag vet ju att nästa helg kommer INTE att vara det. Då är det minsann halloween fest för dam och herrlaget i BK Salem. Oj oj oj. Kommer bli så skoj!
Men ännu är vi inte där. Nix. Idag är det match mot Sorunda, borta. Alltså i skogen. Blir hämtad om ca 1 timme och jag är laddad trots att jag inte kommer kunna köra på som dom andra. Super jävla trist. Men smällar man får ta när man inte tar hand om kroppen i tid.
Men nu kör vi stenhårt och hoppas på nya friska poäng!



skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback