segast i stan.

Nej idag har jag nog inte mina snabbaste skor på mig minsann. Fy fan vilken trög dag. Eller inte trög men jag har väl vart mer trög/seg än vanligt. Jobbet gick faktiskt bra, rundan gick fort och jag fick sluta schysst tid. Hann gymma lite med Angelica, trots att vi båda var egentligen mer döda än levande för stunden. Fy fan vilken trött fredag. Uuuääh. Är det bara jag eller har hösten tagit över på alla sätt?
Skönt med helg dock.
Fick en hel del nya jobb tider tills nästa vecka. Jajamen nu ska det allt bli cashflow så det stänker om det.
Käkat thai idag också, mycket trevligt. Pappilu är iväg hela långa helgen i Gustavsberg för dykkurser så han missar allt vad god mat, handbollsmatch, fotboll och öl heter. Kanske man får äta en tugga extra, dricka nån öl och göra en sjukt bra match istället åt honom? Eller är det orättvist?
Nä idag blir det lugna gatan. Hör väl av mig till Jimmy senare och ser vad grabbarna hittar på. Förmodligen Fifa 10 som han sa tidigare idag. Ja varför inte.
Har knappt träffat Jimmy dom senaste veckorna, varken vardagar eller helger. Vad fan har hänt? Visst jag har varit iväg på diverse saker och han på sitt håll. Ja där har vi nog det. Haha låter som vi är gifta. Men när man är van vid att träffa en person väldigt mycket så blir det tomt när så inte är fallet. Faktiskt.
Ladda och tagga för matchen i Sjöstadshallen imorgon mot Westis. Kan bli en ruggigt tuff match. Kör hårt!
Kan bli så att det är nyktert hela helgen. Är inte så sugen på fest. MEN jag ska inte säga för mycket. Det har hänt förut att det spårat.



eller bli som gatorna, våren och vintern...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback