mycket och lite.

Ännu en arbetsdag över. Det gick bättre än jag trodde. Vi har toppvecka nu och då alltså en hejdundrandes massa post. Men fick riktigt bra med hjälp från Jenny innan jag skulle sticka ut så inga oklarheter där inte. Allt flöt på. Såsom mina ben. FY FAN! Benhinnorna sa verkligen ifrån. Så haltandes upp och ner för trapporna sista biten. Tur att det inte bara var springportar dock. Puh.
Dessvärre blir träningen lidande. Så idag är det jag som är bollplank och förbättrar skottet. BLÄ. Jag som verkligen behöver träna intervaller och allt vad det innebär. Suck. Men bättre att jag blir helt bra, eller överhuvudtaget kan gå än att pina mig själv ut i det sista. Så får det bli.
Och imorgon har jag läkarbesök bokat för att få ordning på mitt trassel med magen. För nej det har inte blivit bättre, trots alla försök med olika mediciner och avstånd från laktos. Håller tummarna för ett slut på det imorgon.
Kan nästan säga att jag ser ljuset i tunneln, eller?
Har också träffat Johan i eftermiddags för att överlämna kontraktet på lägenheten på Mallis. Hoppas hoppas hoppas det löser sig nu. Och självklart att han och Stoffe får det riktigt kul på bartömningarna.



du har betalat din skuld för att klara dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback