hur många yrken hinner man på en livstid.

Det undrar jag. Själv började jag jobba när jag var 16 år tror jag. Givetvis bara sommarjobb och absolut inget jag blev tvingad till, snarare tvärtom. Och sedan dess har det trummat på. Jag har provat väldigt många yrken och fler blir det har jag insett. Står nu (tydligen) på en vikarie lista på skolan jag hoppade in och var idrottslärare på förra veckan. För idag ringde hon igen och undrade om jag inte hade lust att ta åk 4 från kl 10-14 ca eftersom läraren var sjuk. Absolut klart jag tar det!
Så jag hade svenska och engelska med dom klasserna. Samma klasser jag även hade idrott med förra veckan så helt obekant var det inte.
Dum som jag var förra veckan och kläckte ur mig att nästa gång skulle dom minsann få lira fotboll. Barn glömmer inte så lätt. Så idag när dom fick syn på mig så ville dom ju självklart spela fotboll. Men så blev det inte då jag hade en del annat som dom skulle jobba med.
Kände mig nästan lite vuxen att stå därframme och tala om vad dom skulle göra och inte göra. Soft.
Dock började morgonen med att min bil vägrade starta så jag lubbade in till grannen Niklas som fick köra mig då det var snorbråttom.
Hann nästan i tid iallafall. 5 min sen och dom hade startat upp klassen som tur var. Puh.
Och jag som aldrig haft krångel med bilen, men just idag. Måndagstrött bil tror jag.
Men imorgon så får det bli andra bullar, då vill jag inte gärna ta tåget.
Ska jobba imorgon igen mellan kl 8-14. Skit bra! Det går bra nu. Såklart ringde dom från citymail också och undrade om jag kunde jobba imorgon. Icke. Sedan när hade jag problem att få ihop två jobb? Never.
Men jag gillart.



universum är ett monster, men det har sparat dig och mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback