ett stick i armen och en katt.

Jag ska förklara rubriken. Men jag började dagen med att jobba en timme innan jag skulle dra iväg till vårdcentralen och förhoppningsvis få svar på varför inte min envisa mage ger med sig.
Kändes väldigt märkligt att åka från jobbet när man precis börjat iprincip. Väl på vårdcentralen fick jag först prata med någon "kandidat" som dom kallade. Själv skulle jag använda ordet praktikant men det är nog en för ful benämning när det gäller medicinska prylar.
Iallafall blev jag inte klokare alls av mitt besök trots mötet med "kandidaten" och min läkare. Detta kommer ta tid att utreda. Blä.
Fick iallafall med mig ett papper där det stod vilka prover som skulle tas och sedan sätta mig och vänta vid laboratoriet.
Egentligen inga konstigheter. Hade suttit där en liten stund och heeelt plötsligt knallar en svart katt in. Han tänkte väl ta blodprov eller något. Haha. Själv var jag mest förvånad. Och man hörde hur sköterskorna började yla om katten också, men den försvann ut lika fort igen för att fortsätta sin upptäcksfärd i sjukhuset. Jävligt bra att en katt tagit sig in liksom.
Skrattade minst sagt lite för mig själv där. Och så tittar jag ut, ja men då minsann snöar det också. Man ska uppenbarligen aldrig sluta förvånas.
Tog iallafall mitt/mina blodprov, 8st rör(!) FY FAN. Haha stel som en liten pinne gick jag sedan därifrån och iskall. Jag gillar inte att ta blodprov. Men dock inte lika rädd som Jimmy. Jag klarar det iallafall.
Det är ju både en och tre gånger jag och mammilu fått hålla honom i handen när han tagit sina. Haha. Sweet. Vi är alla olika som tur är.
Åkte sedan tillbaka till jobbet lika ovetande om vad det kan vara för trassel. Och jobbade vidare. Sedan blev det Sibylla till middag, mums! Potatismos, i love it. Haha.
Ikväll är det Bonde söker fru så det ska bli kul! Så ska väl La familia se klart Robert Gustavssons dvd "De ä kanon" tror jag som vi började på igår.
Jaja jätte långt inlägg. Hej.



hårda tider är över för tillfället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback